despre noi

Compania Apemin ZIZIN, societate cu capital privat autohton, este unul dintre principalii producători de pe piața apelor minerale naturale românești. Sub prestigiosul brand ZIZIN, Apemin ZIZIN îmbuteliază ape minerale naturale plate, cât și carbogazoase, de o deosebită calitate și echilibrate din punct de vedere al mineralelor conținute.

La începutul anilor 1990, apa minerală ZIZIN se află printre puținele ape minerale naturale atestate, îndeplinind criteriile riguroase impuse de legislația în domeniu. Bucurându-se de recunoaștere, zăcământul hidromineral de la ZIZIN intră în administrarea Societății Naționale a Apelor Minerale, o dată cu debutul activității sale. Un an mai târziu, în 1991, este înființată compania Apemin ZIZIN SA, cea care primește autorizarea de a exploata și comercializa apele minerale provenite din această zonă.

O dată cu privatizarea Apemin ZIZIN SA, în toamna anului 1997, începe perioada de emancipare a mărcii ZIZIN, prin implementarea unui nou proces tehnologic care reușește să transforme apa minerală naturală ZIZIN în produsul de succes pe care îl întâlnim astăzi pe rafturile celor mai mari puncte de desfacere din România.