dă cu pace

[Decembrie 2017] „ZIZIN dă cu relaxare după zilele de sărbătoare”. N-ai apucat să te odihnești în vacanță? Nu-i nimic pentru că…ZIZIN dă cu relaxare după zilele de sărbătoare. Cumpără apă minerală plată ZIZIN de cel puțin 20 lei, înscrie bonul prin SMS la 3731 sau online, AICI, și poți câștiga premii spa: un halat de baie, un weekend prelungit la Băile Felix sau o vacanță spectaculoasă pentru 2 persoane în Islanda, la Blue Lagoon.

Regulament Oficial

[Octombrie 2016] „Vacanța s-a terminat, ZIZIN te trimite din nou în vacanță”. Chiar dacă sezonul vacanțelor s-a terminat, ZIZIN te trimite din nou în vacanță.  Cumpără apă minerală plată ZIZIN, înscrie codul bonului fiscal prin SMS la 1816 sau online AICI și pregătește-te să pleci în vacanța…de iarnă. Poți câștiga unul dintre cele 400 seturi de căciuli și fulare, una dintre cele 4 vacanțe tradițional românești de Crăciun sau chiar Marele Premiu, o vacanță cu familia în Laponia, chiar de Crăciun.

CAMPANIE FINALIZATĂ

[Aprilie 2016] ”ZIZIN la 1 litru dă cu pace atât cât e nevoie”. Sunt situații când nu ai nevoie de atât de mult, dar sunt și situații când un pic mai mult ti-ar prinde mai bine. Oricând însă, poți avea cu tine exact cantitatea de apă de care ai nevoie.

 

[Noiembrie 2015] ”ZIZIN dă cu pace și de Sărbători”.  Cumpără în perioada 16 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 apă minerală plată ZIZIN și înscrie numărului bonului fiscal prin SMS la 1779 (tarfi normal) sau online, urmând pașii de AICI. Poți câștiga o mulțime de premii echilibrate sau chiar o vacanță în Austria la ski.

CAMPANIE FINALIZATA

[Mai 2015] ”ZIZIN dă cu pace și-n vacanță”. Cumpără în perioada 18 mai 2015 – 12 iulie 2015 oricare dintre produsele ZIZIN participante la promoție, urmează pașii de AICI și intră in tragerea la sorți pentru marele premiu: o vacanță pentru amândoi în Africa.

CAMPANIE FINALIZATA

[Decembrie 2014] – ZIZIN dă cu pace în familie

Viața în familie reprezintă o succesiune de momente în care fiecare își demonstrează câte o fațetă a personalității sale. Și pentru că rolurile se schimbă în funcție de situație, cineva trebuie să mențină echilibrul!

Galerie foto