dă cu pace

[Octombrie 2016] „Vacanța s-a terminat, ZIZIN te trimite din nou în vacanță”. Chiar dacă sezonul vacanțelor s-a terminat, ZIZIN te trimite din nou în vacanță.  Cumpără apă minerală plată ZIZIN, înscrie codul bonului fiscal prin SMS la 1816 sau online AICI și pregătește-te să pleci în vacanța…de iarnă. Poți câștiga unul dintre cele 400 seturi de căciuli și fulare, una dintre cele 4 vacanțe tradițional românești de Crăciun sau chiar Marele Premiu, o vacanță cu familia în Laponia, chiar de Crăciun.

Regulamentul Oficial

[Aprilie 2016] ”ZIZIN la 1 litru dă cu pace atât cât e nevoie”. Sunt situații când nu ai nevoie de atât de mult, dar sunt și situații când un pic mai mult ti-ar prinde mai bine. Oricând însă, poți avea cu tine exact cantitatea de apă de care ai nevoie.

 

[Noiembrie 2015] ”ZIZIN dă cu pace și de Sărbători”.  Cumpără în perioada 16 noiembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 apă minerală plată ZIZIN și înscrie numărului bonului fiscal prin SMS la 1779 (tarfi normal) sau online, urmând pașii de AICI. Poți câștiga o mulțime de premii echilibrate sau chiar o vacanță în Austria la ski.

Regulament Oficial – campanie finalizată

[Mai 2015] ”ZIZIN dă cu pace și-n vacanță”. Cumpără în perioada 18 mai 2015 – 12 iulie 2015 oricare dintre produsele ZIZIN participante la promoție, urmează pașii de AICI și intră in tragerea la sorți pentru marele premiu: o vacanță pentru amândoi în Africa.

Regulament Oficial – campanie finalizată

[Decembrie 2014] – ZIZIN dă cu pace în familie

Viața în familie reprezintă o succesiune de momente în care fiecare își demonstrează câte o fațetă a personalității sale. Și pentru că rolurile se schimbă în funcție de situație, cineva trebuie să mențină echilibrul!

Galerie foto